Zásady ochrany osobných údajov

 

Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom je pre nás prvoradé. Tu sa dozviete, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

Kto sme?

Vaše osobné údaje spracúva naša spoločnosť :

ColmaX, s.r.o.
Ostrý Grúň 252
966 77 Ostrý Grúň
IČO: 46466461
Zapísaná v OR OS Banská Bystrica, odd.: Sro, vl. č.: 21279/S

(ďalej len „prevádzkovateľ“).

Aké osobné údaje spracúvame?

Spracúvame iba veľmi obmedzenú množinu osobných údajov. Aby sme mohli plniť si všetky zákonné a zmluvné povinnosti s tým súvisiace, spracúvame vaše osobné údaje v rozsahu:

  • titul, meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • telefónne číslo
  • adresa

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame z dôvodu plnenia zmluvy alebo oprávneného záujmu, účelom ktorých môžu byť všetky alebo niektoré z nasledovných:

  • uzatvorenie zmluvy a jej plnenie, vydanie účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie
  • aby sme mohli plniť zmluvy, ktorej ste zmluvnou stranou
  • aby sme vás mohli informovať o novinkách a zmenách v súvislosti s našimi službami
  • aby sme vás mohli informovať o nových požiadavkách štátnej správy, ktoré môžu mať vplyv na možnosť použitia našich služieb pre vás
  • aby sme vás mohli informovať o prípadných odstávkach colných informačných systémov
  • aby sme s vami mohli komunikovať v obchodnom styku

Čo nerobíme

  • vaše osobné údaje nešírime, ani nepredávame tretím stranám za účelom marketingu, ani ich nezdieľame so žiadnymi ďalšími subjektami s výnimkou zmluvných sprostredkovateľov
  • vaše osobné údaje nepoužívame na mailové kampane rôznych produktov, ktoré nesúvisia s predmetom zmluvného vzťahu
  • vaše osobné údaje nepoužívame na profilovanie

Aký je náš oprávnený záujem?

Našim oprávneným záujmom, v súlade s bodom 47 recitálu a čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a rady č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov ( GDPR ), je výkon úloh spojených s podnikateľskou činnosťou, v súlade s požiadavkami obchodných partnerov a v ich prospech.

Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje?

  • Účtovníctvo - účtovné doklady sa uchovávajú po dobu 10 rokov.
  • Zmluvy - zmluvy sa uchovávajú po dobu trvania zmluvy a po nevyhnutný čas pre prípad uplatnenia práv a povinností z nich vyplývajúcich.
  • Vymáhanie pohľadávok/Súdne spory - dokumenty týkajúce sa súdnych sporov sa uchovávajú po dobu 10 rokov.
  • Oprávnený záujem - údaje sa uchovávajú po dobu, počas ktorej trvá oprávnený záujem prevádzkovateľa.

Na koho sa môžete obrátiť?

Ak máte akékoľvek otázky či podnety týkajúce sa osobných údajov, prípadne nie ste spokojný s tým, ako spracúvame vaše osobné údaje, alebo si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne môžete nám dať o tom vedieť:

  • odoslaním e-mailu na adresu colmax@colmax.eu
  • telefonicky na tel. č.: + 421 948 530 333

Tiež máte možnosť podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne.

Ako spracúvame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej a listinnej forme.

Ako zabezpečíme ochranu vašich osobných údajov?

Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Keďže žiadny technologický systém nie je absolútne bezpečný a odolný voči hackerom, aby sme zabezpečili ochranu vašich osobných údajov, prijali sme určité technické a organizačné opatrenia. Vaše osobné údaje sú uložené výlučne v našom počítači, ktorý sa nachádza v chránenom priestore a nie je pripojený do firemnej a internetovej siete. Zabezpečenie počítačovej siete je v súlade s požadovanými bezpečnostnými pravidlami.

Poučenie o vašich právach

každá dotknutá osoba, osobné údaje ktorej sa spracúvajú, má právo:

  • na prístup k údajom
  • na opravu
  • na vymazanie
  • na obmedzenie spracúvania
  • na prenosnosť údajov
  • namietať

Podrobné informácie o vašich právach nájdete v dokumente: Poučenie o právach dotknutých osôb

Záverečné ustanovenia

Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňom 25. 5. 2018.
Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti. Každá zmena bude bezodkladne publikovaná na našich webových stránkach. 

 

Kontakt


ColmaX, s.r.o.
Ostrý Grúň 252
966 77 Ostrý Grúň
Slovakia

+421 948 530 333

© 2015 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode